Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

Δημιουργία υπογραφής στο blog σας..

Λοιπόν σήμερα επιτέλους κατάφερα να δημιουργήσω την υπογραφή μου εδώ.
Εάν θέλετε να υπογράφεται τις αναρτήσεις σας μπορείτε με πολύ απλό τρόπο να πάτε στο εν λόγω site που βήμα βήμα θα σας οδηγήσουν στην ολοκλήρωση αυτής.
Θα προσέξετε όμως την τελευταία επιλογή. Πριν φύγετε από αυτή να έχετε τσεκάρει το κουτάκι που γράφει Trasnparent , προκειμένoυ η υπογραφή να φαίνεται σε διάφανη μορφή και όχι να έχει background .
Στη συνέχεια θ αντιγράψεται τον κώδικα HTML και θα πάτε στο blog σας, θα πατήσετε Ρυθμισεις-Διαμόρφωση και στο κάτω μερος τις σελίδας που γράφει Πρότυπο Ανάρτησης θα επικολλησετε τον κώδικα. Η υπογραφή σας βέβαια μη φαντάζεστε ότι αυτόματα θα εμφανιστει σε παλαιότερές αναρτήσεις..όχι...αυτή θα εμφανιστει στη νέα ανάρτηση που θα κάνετε.
Εάν θέλεται να υπογράψετε και τις προηγούμενές σας αναρτήσεις δεν έχετε απο το ν αντιγράψετε τον κώδικα άπο την σελίδα της διαμόρφωσης ή ν ανεβάσετε αυτή σαν εικόνα αφού πρώτα θα την έχετε αποθηκεύσει στον υπολογιστή σας.
Δοκιμάστε και σεις να φτιάξετε την δική σας υπογραφή , έχει πολύ ενδιαφέρον το εν λόγω εγχείρημα .. Άντε και καλή σας επιτυχία!
Υ.Γ. ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Φιλλανδέζα καλλιτεχνη Ιtkupilli για την ανεκτίμητη βοήθειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου